24 August 2010

A Quick Note

Just wanted to let everyone know MyScrapChick is having a 60% off sale through Sunday 28 August 2010. When you place $25.00 or more into your cart you get the discount! With 60% off, this equates to getting $25 worth of files for $10, a steal!!!! I am working on what files I do not have and that I need!! LOL
I do have a new card and a Halloween gift bag (using MyScrapChick's "Boo Bunch" file) to post later, after I get photos taken.
Tammy

Links:
My Scrap Chick

4 comments:

Gorse Auto Detailing said...

WOW! Thank you! I put a bunch of stuff in my cart yesterday (at the 50% off sale) then decided to browse around a little before finalizing my decision. That extra 10% is going to help me make up my mind (I won't have to remove anything... much easier to choose when I can get ALL the ones I want) (-: I LOVE a sale! (-:

Tammy said...

@Hestia's Helper
I am making my list, and making sure I do not duplicate any files I already own. (My Scrap Chick is addictive! LOL)

JustYolie said...

LOL I'm doing the same thing Tammy! I'll be shopping first thing tomorrow morning! :)

Anonymous said...

[url=http://www.pi7.ru/main/1604-rossiyanka-zavoevala-titul-malenkaya-miss-nacii-2010.html ]вагинальное узи [/url]
Здесь много тем, приурочен ко растяжкам. У меня их огромное колличесво, выглядят шрамами,некоторые очень широкие, до 1см, есть ли тут люди у коих растяжки в последствии применения эфирных масел действительно сгладились? И еще вопрос, некоторое количество раз использовала масла миндальное и зародышей пшеницы, в качестве базовых... и добавляла масла пачули, нероли и лаванды. Так в последствии втирания этих масел на коже остается пленка!!! даже в последствии вытирания чистое чистом полотенцем, кожа скользит. Масла были аптечной компании Аспера. Без стёба, могу узнать остаются и масла других компаний на коже?